logo

Rólunk

 

Digitális kompetenciák fejlesztésével foglalkozunk

A Webler Oktatóstúdiónál régóta kínálunk képzéseket IT, grafika és online marketing területén. Épp ezért pontosan tudjuk, hogy egy tananyag elsajátítása még csak egy alap ahhoz, hogy új területre lehessen lépni. A gyakorlat megszerzéséhez azonban éles projekt vagy egy jó társ, jobb esetben mentor szükséges.

Ezzel a felülettel segíteni szeretnénk mindazokat, akik a kezdő lépéseknél tartanak és továbbfejlődésüket vagy elhelyezkedési esélyeiket segítené, ha gyakorlatba ültethetné az elsajátított tudást.

Az ötlet nagyon egyszerű: regisztrálj az oldalra. Itt tényleg csak néhány alapadatot kell megadnod az érdeklődési köröd mellett. 

Innentől a következők a lehetőségeid:

- Kereshetsz projektet, állást vagy társat egy projekt megvalósításához, esetleg közös továbbfejlődéshez

- Kiírhatsz egy projektet, amelynek megvalósításához segítséget kérhetsz. Pl. webfejlesztő vagy, kilátásban van egy honlap megvalósítás, de kéne egy grafikus, aki segít a megjelenésben.

- Keresgélhetsz a kiírt projektek közt és jelentkezhetsz társnak a megvalósításhoz.

A projekt lehet fizetős vagy ingyenes, lehet valós vagy fiktív, ami csak referencia célokat szolgál; bármi, amit egy - kezdő - partner bevonásával meg tudsz valósítani.

Hogy lesz-e neked való projekt? Ez tőled is függ! Használd és népszerűsítsd az oldalt és bízzunk benne, hogy értékes társra találsz nálunk. Mi annyit tudunk tenni, hogy nem kérünk pénzt egyik féltől sem, nem akarunk közétek állni a kommunikációban, ha megismerkedtetek, nyugodtan folytassátok a kommunikációt úgy, ahogy szeretnétek.

Mi ezért csak annyit kérünk, hogy a felületet rendeltetésszerűen, a kommunikáció során a megjelölt tárgykörnél maradva használjátok.