logo

GYIK

 

Ez egy egyszerű oldal, ha mégis felmerülne benned kérdés, az alábbiakban biztos találsz rá választ

- Miért hoztuk létre ezt a felületet?

A tanfolyamokon vagy önfejlesztés útján szerzett tudás fontos lépés, amit a gyakorlat megszerzésének kell követnie. Egyrészt, hogy ne kopjon meg a tudás, másrészt mert a valós tapasztalat megszerzése során válik az elmélet gyakorlattá, ami még egy állásinterjún is segíthet, ha szakmát váltanál. Sokszor ez a lépés nehéznek tűnhet, nem mindig könnyű a szintünknek megfelelő feladatot találnunk vagy akár egy társat, pl. egy webfejlesztőnek egy grafikust. Ez a felület abban próbál segíteni, hogy projektet vagy társat találj a gyakorlati tapasztalat megszerzéséhez.

- Kiknek szánjuk a felületet?

A Webler-es hallgatókat segítendő hoztuk létre a felületet. A Webler főleg grafika, informatika és online marketing tanfolyamokat tart, elsősorban kezdőknek. Ez a felület azonban bárki számára nyitott, ha máshol szerzett tudásod elmélyítéséhez keresel segítséget, akkor is szívesen látunk; ha egymást segítitek, akkor mindenkinek jobb lesz. Természetesen projektgazdákat vagy álláskínálókat is várunk.

- Kik írnak ki projektet vagy állást?

Van mód rá - szintén ingyenes -, hogy állást vagy projektet hirdessen meg egy cég. Bármilyen, legálisan működő gazdasági társaság, a honlap tematikájának és szellemiségének megfelelő hirdetését szívesen látjuk. Mivel várhatóan főleg kezdők fognak reagálni a hirdetésekre, ezért pl. egy alapítvány számára jó lehetőség lehet ingyenes vagy alacsony költségvetésű feladat megvalósítására.

- Mit kell megadnom a regisztráció során?

Csak alapadatok és a terület megjelölése, amely érdekel. A profilod csak annyit mutat, amit szeretnél.

- Mennyibe kerül mindez?

Teljesen ingyenes. Segíteni szeretnénk a networking kialakulását és gyakorlat, referencia megszerzését kezdők számára. Épp azért, mert ingyenes a felület, ugyan igyekszünk reagálni a konstruktív kritikákra, javaslatokra, mégis arra kérünk, hogy inkább pozitívumokra koncentrálj.

- Hogy történik a kapcsolatfelvétel?

Bejelentkezve a felület üzenetkezelőjén keresztül rá tudsz írni a bejegyzések létrehozójára, aki erről emailt is kap. Fontos, hogy az üzeneteiteket mi nem látjuk, nem moderáljuk és nem várjuk el, hogy a kapcsolatfelvétel után is itt kommunikáljatok. Tehát az, hogy kivel veszed fel a kapcsolatot, miről kommunikáltok és milyen csatornán, tőletek függ, ezért mi nem tudunk felelősséget vállalni. Kérünk azonban, hogy tisztelettel fordulj a többi felhasználó felé.